ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Προκρίθηκε στην 8άδα η Εθνική Εφήβων στο πόλο

Στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης προκρίθηκε η Εθνική Εφήβων στο πόλο.

Προκρίθηκε στην 8άδα η Εθνική Εφήβων στο πόλο

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων (Κ17) κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ρουμανίας, να νικήσει με 5-4 και να προκριθεί στην 8άδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Μάλτας.

Έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί, αύριο Πέμπτη (16/9) στις 20.00, στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Ευρωπαϊκού κόντρα στο Μαυροβούνιο, διεκδικώντας την είσοδο στην 4άδα. Από πλευράς Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν οι Εγνατιάδης και Σιαμάς.

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 1-0, 1-0.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.