ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δεν το περίμενε κανείς: Απόφαση – σοκ για Χαϊκάλη!

Νέα καταγγελία και μάλιστα πιο σοβαρή κατατέθηκε για τον Παύλο Χαϊκάλη στο ΣΕΗ.

Δεν το περίμενε κανείς: Απόφαση - σοκ για Χαϊκάλη!

Μετά την Ηλιάνα Αραβή, μία νέα καταγγελία κατατέθηκε στο ΣΕΗ για τον Παύλο Χαϊκάλη, το πρωί της Πέμπτης (11/2). Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η δεύτερη καταγγελία είναι πιο σοβαρή, καθώς ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να κατηγορείται για απόπειρα βιασμού. Μάλιστα, έγινε αναφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΟΝ TIME, η οποία σήμερα (12/2) δημοσιεύει συνέντευξη της κοπέλας με τίτλο «Απόπειρα βιασμού». «Κατατέθηκε η καταγγελία. Πηγή από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών μας αναφέρει ότι είναι πιο σοβαρή από την καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή» ανέφερε ο δημοσιογράφος του OPEN.

Η εκπομπή επικοινώνησε εκτός «αέρα» με τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος υποστήριξε ότι περιμένει να πάρει στα χέρια του τις καταγγελίες από το Σωματείο των Ελλήνων Ηθοποιών και στη συνέχεια θα αποφασίσει για την υπερασπιστική του γραμμή. Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με την εκπομπή, δεν είναι μέλος του Σωματείου και γι αυτό το λόγο υπάρχει καθυστέρηση στο να πάρει στα χέρια του τις δύο επίσημες καταγγελίες.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 62.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής, η συγκεκριμένη κοπέλα είχε εμφανιστεί με τη φωνή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 και είχε περιγράψει τις εφιαλτικές στιγμές -όπως αναφέρει η ίδια- που έζησε στα χέρια του ηθοποιού πριν από 31 χρόνια. Σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της, ανέφερε στην ΕΡΤ, και έχοντας μόλις υποβληθεί σε χειρουργείο μαστού, η 25χρονη τότε ηθοποιός συνάντησε στο σπίτι του γνωστό κωμικό με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση για να συζητήσουν για μια νέα ταινία. Εκείνος, όπως καταγγέλλει, της επιτέθηκε. Την άφησε μόνο όταν εκείνη λιποθύμησε, καθώς με το χέρι του τη χτύπησε σε πρόσφατη τομή που είχε από επέμβαση στο μαστό.

«Ηθοποιός με χτύπησε, αποπειράθηκε να με βιάσει, λιποθύμησα» «Μου έφτιαξε καφέ, είχα πιεί δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Ξαφνικά είδα έναν άλλο άνθρωπο. Δεν ήταν πια ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου, είδα κάποιον άλλο. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή. Στην πάλη μας με έπιασε με τα χέρια του από το λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πάρα πολλές μέρες. Να μου δηλώνουν αυτό που πήγε να γίνει. (…)

Ήμουν πάρα πολύ τυχερή, όμως, με τη χάρη του θεού γιατί επάνω στην πάλη με χτύπησε με τον αγκώνα του επάνω στην τομή και εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε. Συνειδητοποίησε, προφανώς, ότι είμαι “εκτός” και έφερε νερό. Μου έβρεξε το μέτωπο και έφερε νερό να πιω. Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα. Δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη».

Οι συγγενείς της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Οι αστυνομικοί – όπως λέει – πήγαν στο τμήμα και τον ηθοποιό. «Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου. Ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. (…) Έκλαιγε στα πόδια μου και του είπα ότι δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου αλλά αυτός που θα τον τιμωρήσει είναι ο Θεός. Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές από εκείνη τη στιγμή που δεν το προχώρησα», ανέφερε η ίδια.

«Με όλη μου την ψυχή αν χρειαστεί, θα στηρίξω και άλλες καταγγελίες γυναικών αν προχωρήσουν σε δίκη γιατί πίστευα ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά τελικά δεν αλλάζουν και μετάνιωσα για την τότε απόφασή μου, που δεν μίλησα (…) Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το όχι οποιασδήποτε γυναίκας είναι ΌΧΙ» τόνισε η καταγγέλλουσα. Λίγο καιρό μετά, η ηθοποιός εγκατέλειψε τον χώρο της Τέχνης.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...