ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ξανάρχεται: Οι 4 περιοχές που μπαίνουν σε lockdown με απαγόρευση κυκλοφορίας

Προς lockdown οδεύουν τέσσερις περιοχές της Ελλάδας λόγω μεγάλης διασποράς του κορωνοϊού.

Ξανάρχεται: Οι 4 περιοχές που μπαίνουν σε lockdown με απαγόρευση κυκλοφορίας

Αυτές οι περιφερειακές ενότητες, όπως προκύπτει από τον επικαιροποιημένο επιδημιολογικό χάρτη βρίσκονται στο «κόκκινο», εξαιτίας της αύξησης του επιδημιολογικού φορτίου και «φλερτάρουν» με το μίνι lockdown. Περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού αναμένεται να ληφθούν για την Καβάλα, την Πιερία, την Ημαθία και την Πέλλα. Αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις από την Πολιτική Προστασία.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...