ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Παίζουν στο τουρνουά Νέντοβιτς-Μέικον

Στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (18-19/09), τέθηκαν οι δύο παίκτες.

Παναθηναϊκός: Παίζουν στο τουρνουά Νέντοβιτς-Μέικον

Σε ρυθμούς του τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο (18-19/09), κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει κανονικά στη διάθεσή του, αρχικά για το ματς με την Παρτιζάν του Ντάριλ Μέικον και Νεμάνια Νέντοβιτς, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη και δείχνουν πως θα μπορέσουν να αγωνιστούν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό των «πρασίνων».

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δει σ’ αυτό το τουρνουά την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του, καθώς την επόμενη εβδομάδα, οι «πράσινοι» μπαίνουν σε φάση επίσημων υποχρεώσεων.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.263 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.