ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Διπλό στη Νίκαια, φουλ επίθεση στη Γερμανία – σούπερ επιλογές στο 3.84!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Διπλό στη Νίκαια, φουλ επίθεση στη Γερμανία - σούπερ επιλογές στο 3.84!

Σε ανεβασμένους ρυθμούς κινείται το κουπόνι της Παρασκευής (17/09), με τις νέες αγωνιστικές να ξεκινούν σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει δυνατά προγνωστικα σουπερ λιγκ από το παιχνίδι ανάμεσα σε Ιωνικό και Άρη. Αλλά έχει πρόταση και από ενδιαφέρον ματς στη Γερμανία. Ας δούμε, λοιπόν, που ποντάρουμε σήμερα!

Μπορεί τη νίκη ο Άρης

Κάνουμε την αρχή στα προγνωστικά μας με το παιχνίδι για την ελληνική Super League που διεξάγεται στις 19:00 για τη δεύτερη αγωνιστική, με τον Άρη να δοκιμάζεται στην έδρα του Ιωνικού.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δεν τα κατάφερε στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ηττήθηκε με 3-0 στο γήπεδο της ΑΕΚ. Πιο δύσκολα, πάντως, απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Άφησε καλές εντυπώσεις στα δυο πιο πρόσφατα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της, στα οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Πανιώνιο και με τον Ατρόμητο και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1). Δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στις 14 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Ο Άρης ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του στη λίγκα, καθώς παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη για το σύνολο του Άκη Μάντζιου, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές στα φιλικά παιχνίδια με Ολυμπιακό (1-1) και Λαμία (1-1). Έχει καταφέρει να σκοράρει στους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες του. Ακόμη, μετράει δυο συνεχόμενες νίκες επί του Ιωνικού.

Οι δύο αντίπαλοι δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν το πρωτάθλημα και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Ο Άρης είναι σαφώς καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί, έστω και δύσκολα, να τα καταφέρει και να κερδίσει. Θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 1.97.

Μπαίνουν γκολ στη Γερμανία

Προχωράμε στις προτάσεις μας με τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, εκεί όπου στις 19:30 η Νυρεμβέργη υποδέχεται τη Χάνσα Ρόστοκ για την έβδομη αγωνιστική.

Πολύ καλό το ξεκίνημα των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα, καθώς “τρέχουν” ένα αήττητο σερί στις πρώτες έξι αναμετρήσεις τους, με απολογισμό δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Με πιο πρόσφατη αυτή (2-2) στην έδρα της Ρέγκενσμπουργκ. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας επικράτηση της με 2-1 απέναντι στην Καρλσρούη. Έχει καταφέρει να σκοράρει στα 5 από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο.

Η Χάνσα Ρόστοκ κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και επικράτησε με 2-1 επί της Ντάρμσταντ. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από την Ντιναμό Δρέσδης (1-3) και την Βέρντερ Βρέμης (3-0). Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, καθώς έχει παθητικό έντεκα τέρματα σε έξι αναμετρήσεις. Έχει κερδίσει τους τρεις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες μακριά από το γήπεδό της.

Με ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθούν οι δύο ομάδες, καθώς προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Αναμένεται να γίνει ένα ανοιχτό ματς. Γι’ αυτό θα προτιμήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...