ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ξεχωριστό μήνυμα του Γιαννακόπουλου στον Ομπράντοβιτς!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το «3ο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το ξεχωριστό μήνυμα του Γιαννακόπουλου στον Ομπράντοβιτς! | panathinaikos24.gr

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανέφερε στην τοποθέτηση του στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του τουρνουά “Π. Γιαννακόπουλος”:

Βίντεο – απόλαυση: Το πάρτι της Θύρας 13 με Ιωνικό (vid)
Βίντεο – απόλαυση: Το πάρτι της Θύρας 13 με Ιωνικό (vid) 2.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να συλλυπηθώ την οικογένεια του κ. Ίβκοβιτς. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ανθρώπους του μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…

Είναι πολύ δύσκολο να είσαι εδώ, να προχωράς σε αυτό το γήπεδο, σε αυτούς τους διαδρόμους και να μη βλέπεις κάπου τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Αυτό το τουρνουά, μας δίνει τη δυνατότητα να κρατάμε ζωντανή τη μνήμη τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες και τους προπονητές που αποδέχθηκαν την πρόταση. Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ, θέλω να πω στο φίλο Ζέλικο που η απάντηση είναι πάντα ναι, ανεξαρτήτως προγράμματος και προετοιμασίας. Μαζί του έγιναν όλα αυτά που βλέπετε εδώ μέσα και είναι σημαντικό να βλέπεις ότι έχεις φίλους που σέβονται και τιμούν το παρελθόν.

Εύχομαι να κερδίσει η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά και η καθεμία να βγάλει τα συμπεράσματα της. Να είναι μια χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που αποδέχθηκαν την πρόταση».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close