ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έκανε για μένα ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τα όσα έκανε για τον ίδιο ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ομπράντοβιτς: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έκανε για μένα ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Καλησπέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε. Για τους νέους παίκτες της ομάδας μου θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία να δώσουν δύο σημαντικά παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που όχι μόνο έχουν ευρωπαϊκούς τίτλους, αλλά βρίσκονται και στο κορυφαίο επίπεδο. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Οι περισσότεροι γνωρίζετε την προσωπική σχέση που είχα με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι ο άνθρωπος που δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έκανε για μένα και για την ομάδα. Όχι μόνο μπασκετικά, αλλά σε όλες τις πτυχές της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη που μας προσκάλεσε για να τον τιμήσουμε».

Για το τι δεν θα ξεχάσει από τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Είναι κάτι το οποίο έχω πει πάρα πολλές φορές. Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα προσπαθούσε να είναι δίπλα μας. Ήταν πολλά παραπάνω από πρόεδρος και τα 13 χρόνια που ήμουν εδώ αυτό ένιωθα. Δεν είχαμε σχέση προπονητή-προέδρου. Άκουγα ό,τι με συμβούλευε και προσπαθούσε να συμβουλεύει όποιον είχε κάποιο θέμα στον σύλλογο. Ήταν κοντά μας κάθε βράδυ, ήταν κοντά σε όλους τους εργαζομένους».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 44.402 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν μπορούν να αναπληρωθούν απώλειες όπως αυτές των Ντούσαν Ίβκοβιτς και Παύλου Γιαννακόπουλου: «Ναι σίγουρα. Αν χάνεις τέτοιους ανθρώπους πρέπει να βλέπεις την αντίδραση του κόσμου και το αντίκτυπο που έχουν αυτές οι απώλειες. Καταλαβαίνεις ότι όλοι μιλάνε εδώ στην Ελλάδα για τον χαμό του κουμπάρου μου Ντούντα και παλαιότερα για τον κ. Γιαννακόπουλο. Θα μου λείπουν για όλη μου τη ζωή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.