ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό – Τιμή και σεβασμό για το έργο του»

Στον Παύλο Γιαννακόπουλο και στην προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, στάθηκε στην τοποθέτησή του ο Εργκίν Αταμάν.

Αταμάν: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό - Τιμή και σεβασμό για το έργο του»

Με τα καλύτερα λόγια για όσα έπραξε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και στον τρόπο που διοικούσε το «τριφύλλι» ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αναφέρθηκε ο προπονητής της Αναντολού Εφές.

Ο Αταμάν επεσήμανε πως νιώθει ιδιαίτερη τιμή που αυτός και η ομάδα του θα συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο τουρνουά, ενώ τόνισε πως πάντα είχε έντονα συναισθήματα για την προσωπικότητα του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή της Αναντολού Εφές:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση σε αυτό το πολύ σημαντικό τουρνουά. Νιώθουμε τιμή που είμαστε εδώ. Προσωπικά θυμάμαι τον Παύλο Γιαννακόπουλο στις θρυλικές εποχές του Παναθηναϊκού.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην ιστορία αυτής της ομάδας, ήταν πάντα ενθουσιασμένος με την ομάδα του, είχε πάντα έντονα συναισθήματα και ήταν πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό. Ο Παύλος ήταν πάντα μπροστά. Νιώθουμε ύψιστο σεβασμό για όσα έκανε αυτός ο άνθρωπος για το μπάσκετ.

Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και ό,τι πέτυχαν πέρσι. Έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ, όχι μόνο πέρσι που κατέκτησαν την Ευρωλίγκα αλλά και την προηγούμενη που η χρονιά διεκόπη. Θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο».

Πέρυσι κερδίσαμε όμως μας έλειψαν τα γεμάτα γήπεδα. Φέτος θα παίξουμε σαν πρωταθλητές Ευρώπης, ελπίζω με κόσμο στα γήπεδα και θα είναι συναρπαστικό για εμάς γνωρίζοντας πως οι άλλες ομάδες θα μας κυνηγούν. Ο Ζέλικο το έκανε 9 φορές, θα προσπαθήσω να το κάνω δεύτερη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.