ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρώτο δύσκολο εμπόδιο κόντρα στον ΠΑΣ – Πίστη για το «τρίποντο» της νίκης

Ευκαιρία για να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα της Super League, έχει απόψε (20:30, Novasports Prime - Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ. Πρώτο δύσκολη έξοδος για το «τριφύλλι» σε ματς υψηλών απαιτήσεων. Αλλαγές ετοιμάζει στην ενδεκάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Πρώτο δύσκολο εμπόδιο κόντρα στον ΠΑΣ - Πίστη για το «τρίποντο» της νίκης

Ματς-πρόκληση και ειδικών απαιτήσεων απόψε στα Γιάννενα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΣ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να κάνουν την έκπληξη κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και το φιλοξενούμενο «τριφύλλι» να πετυχαίνει ευρεία νίκη επί του Απόλλωνα.

Παράλληλα, είναι και μια καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να «ξορκίσει« τον κακό δαίμονα ΠΑΣ, καθώς την περσινή χρονιά και σε διάστημα μόλις 17 ημερών, οι «πράσινοι» είχαν ηττηθεί από την ομάδα της Ηπείρου τρεις φορές σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις.

Η τελευταία επικράτηση των «πρασίνων» στην έδρα του ΠΑΣ, χρονολογείται στις 14 Φεβρουαρίου 2016, όταν είχαν φύγει με τη νίκη με σκορ 3-0. Για τον ΠΑΣ, υπάρχει θετική προϊστορία στους εντός έδρας αγώνες με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχουν επικρατήσει και στα πέντε τελευταία ματς με τα τρία εξ αυτών να είναι για το πρωτάθλημα της Super League.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί από την ΚΕΔ, ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), με βοηθούς τους κ.κ. Μεϊντάνα (Αχαΐας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και τέταρτο τον κ. Γρατσάνη (Τρικάλων). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Τζήλος (Λάρισας) και Καραντώνης (Ημαθίας).

Σχετικά με τις πιθανές ενδεκάδες που θα εκκινήσουν την αναμέτρηση. Για τον ΠΑΣ κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λοντίγκιν, ενώ μπροστά του –από δεξιά προς αριστερά– θα έχει τους Σάλιακα, Εραμούσπε, Κάργα και Πιρσμαν. Στα χαφ θα παίξουν οι Ντομίνγκεθ, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ και Καραχάλιος, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Περέα και Κόντε.

Για τον φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παρατάξει τους Διούδη μπροστά από την εστία, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Κώτσιρα, Βέλεθ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Πέρεθ και Μαουρίσιο, ο Χατζηγιοβάνης και ο Βιτάλ θα είναι στα άκρα. Σε ελεύθερο ρόλο θα παίξει ο Λούντκβιστ και μοναδικό προωθημένος ο Καρλίτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...