ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Νέντοβιτς η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού!

Μετά από περίπου 5 μήνες, ο Νέντοβιτς βρίσκεται στην δωδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Με Νέντοβιτς η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού!

Ο Νέντοβιτς ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό και έχασε το φινάλε της περσινής σεζόν. Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» ήθελαν να είναι πολύ προσεκτικοί με την πορεία της αποθεραπείας του και στη σταδιακή επανένταξή του στη δράση.

Ο «Νέντο» δεν είχε αγωνιστεί σε παιχνίδι της φετινής προετοιμασίας, ενώ είχε ακολουθήσει την αποστολή στο Μόναχο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δίχως να μπει στη δωδεκάδα των αγώνων.

Αντιθέτως, αυτή τη φορά, ο Πρίφτης θα τον έχει στη διάθεσή του και μένει να φανεί αν και πόσο θα τον χρησιμοποιήσει απέναντι στο σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 38.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Πρίφτης): Μέικον, Πέρι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Καββαδάς, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Ουάιτ, Φλόιντ, Νέντοβιτς, Έβανς, Σαντ Ρος.

Παρτιζάν (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Κούρουκς, Πάντερ, Λεντέι, Ζάγκορατς, Αβράμοβιτς, Κοπρίβιτσα, Ντάνγκουμπιτς, Στεφάνοβιτς, Μίλετιτς, Μουρ, Τριφούνοβιτς, Μαντάρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...