ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ισόπαλο φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β΄

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του ματς κόντρα στον ΠΑΣ αντιμετώπισαν τον Παναθηναϊκό Β.

Ισόπαλο φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β΄

Διαφορετική ήταν η προπόνηση της Κυριακής για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα των Ιωαννίνων έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι αντί προπόνησης έδωσαν φιλικό «οικογενειακού» χαρακτήρα με τον Παναθηναϊκό Β.

Το αποτέλεσμα του φιλικού ήταν 1-1. Ο Παναθηναϊκός Β’ προηγήθηκε με σουτ του Μαραθωνίτη για να ισοφαρίσει η πρώτη ομάδα με τον Ιωαννίδη έπειτα από ενέργεια του Παλάσιος.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Ενγκμπακοτό, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Σάντσες, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Παλάσιος, Μακέντα, Ιωαννίδης (30′ Αγιούμπ).

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.901 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας, Νταμπίζας, Αντωνίου, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Καρβούνης, Ηλιάδης, Δημητρίου, Σέχου. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Μαρτίνης, Ρόμπι, Αντωνίου, Θεοχάρης, Σερπέζης, Πάνκα, Σαρδέλης, Αθανασακόπουλος, Τσιριγώτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...