ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Για πάντα μέσα: Απόφαση σοκ για τους Λιγνάδη – Φιλιππίδη!

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Για πάντα μέσα: Απόφαση σοκ για τους Λιγνάδη - Φιλιππίδη!

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Η διετία 2020-2021 θα μείνει στην γαλανόλευκη ιστορία ως η περίοδος που πέραν του κορωνοϊού είχαμε και τις συνταρακτικές αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό (αλλά και τον αθλητικό) χώρο, με σωρεία καταγγελιών για άτομα υπεράνω πάσης υποψίας, που οδήγησε στην προφυλάκιση ορισμένων εξ αυτών, με τις δίκες τους να εκκρεμούν για την ώρα.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 215.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα όλων, φυσικά, είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και ο πασίγνωστος ηθοποιός βρίσκονται αμφότεροι στις φυλακές της Τρίπολης, έχοντας έρθει αντιμέτωποι με τον νόμο για περιπτώσεις κακοποιήσεων και βιασμών.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως κι ένας τραγουδιστής βρέθηκε στην «αγκαλιά» των Αρχών, καθώς η εφορία τον θεώρησε φοροφυγά, μια και διαπίστωσε πως απέκρυψε τεράστια ποσά από τις δηλώσεις του.

Του θέματος, βεβαίως, έχει πλέον επιληφθεί η ΑΑΔΕ, η οποία ξεσκονίζει εξονυχιστικά τις καταθέσεις και όλες τις κινήσεις του τραγουδιστή. Μάλιστα, ο κλοιός σφίγγει ακόμα περισσότερο, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το εν λόγω άτομο ελέγχεται και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κάτι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ σοβαρό, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς.

Το πόσο «ζεστά» έχει πάρει το θέμα η ΑΑΔΕ φαίνεται και από το ότι δέσμευσε όλους τους λογαριασμούς (προσωπικούς και εταιρικούς) του πασίγνωστου τραγουδιστή, που είναι από τα πολύ μεγάλα ονόματα της αθηναϊκής νύχτας.

Οι εξελίξεις το εγγύς διάστημα αναμένονται ραγδαίες και σύντομα θα έρθουν στο φως και περισσότερες αποκαλύψεις…

Πηγή:instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...