ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Μέχρι το τέλος θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε» (Vid)

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραχώρησε δηλώσεις μετά την κατάκτηση του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» από τον Παναθηναϊκό και ο προπονητής του «τριφυλλιού» στάθηκε στην άμυνα που πρέπει να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του «τριφυλλιού».

Πρίφτης: «Μέχρι το τέλος θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε» (Vid)

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραχώρησε δηλώσεις μετά την κατάκτηση του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» από τον Παναθηναϊκό και ο προπονητής του «τριφυλλιού» στάθηκε στην άμυνα που πρέπει να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» στην ΕΡΤ:

«Είναι μόνο ένα τουρνουά. Μας βοηθάει στη διαδικασία να βρούμε χημεία, δεν είναι τίποτα περισσότερο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση. Να γίνουμε όλοι μαζί ένα στο γήπεδο. Είναι αμέτρητα τα σημεία που θέλουμε δουλειά. Το κυριότερο είναι να βρούμε ένα σημείο αναφοράς. Να έχουμε διάθεση στην άμυνα και να είμαστε πιεστικοί στη μπάλα. 

Θέλει χρόνο, είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ, μέχρι το τέλος της σεζόν, θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Έχουμε αδυναμίες, έχουμε και καλά στοιχεία. Προφανώς η Εφές δεν είχε όλο το ρόστερ της, αλλά κι εμείς είχαμε κάποια θέματα να διαχειριστούμε όπως με τον Νέντοβιτς και τον Παπαπέτρου».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...