ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αλλαγές από Γιοβάνοβιτς ενόψει Άρη

Τι σκέφτεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Άρη. Ποιοι διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Αλλαγές από Γιοβάνοβιτς ενόψει Άρη

Η ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα αλλά και τα προβλήματα που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο ο Παναθηναϊκός, προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον Σέρβο τεχνικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» οι παίκτες του και σκέφτεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού στο «Κλ. Βικελίδης» την προσεχή Τετάρτη (22/09).

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Πούγγουρας, Χατζηγιοβάνης και Αλεξανδρόπουλος. Ο Έλληνας στόπερ πιθανότατα θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάρλια που μέχρι τώρα δεν έχει πείσει, ενώ ο Χατζηγιοβάνης θα αγωνιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη θέση του Αϊτόρ, ο οποίος στα Γιάννενα είχε κακή εικόνα.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τον πάγκο όπως φαίνεται θα παρακολουθήσει το ματς και ο Λούντκβιστ, ο οποίος δεν έχει προσφέρει τις βοήθειες που περίμενε ο Σέρβος προπονητής και τη θέση του στο βασικό σχήμα των «πρασίνων» πιθανότατα θα πάρει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...