ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού (Pics, Vid)

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τη νέα φανέλα της ομάδας μπροστά στο κοινό του, στο τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» που ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού (Pics, Vid)

Ο κόσμος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ μετά από απουσία 1,5 χρόνου και υποστήριξε τις προσπάθειες των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη στο τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, παρουσιάστηκαν και οι νέες εμφανίσεις που θα φοράει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν στις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η εντός έδρας εμφάνιση του Παναθηναϊκού έχει ως βασικό χρώμα, το κλασικό πράσινο της ομάδας, όμως αυτό που τραβάει όλα τα βλέμματα είναι το μεγάλο, λευκό περίγραμμα τριφυλλιού που είναι σχεδιασμένο στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι άλλες λεπτομέρειες στην εντός έδρας εμφάνιση, όπως οι τρεις κάθετες ρίγες στα πλαϊνά, είναι κι αυτές σχεδιασμένες σε λευκό χρώμα. Αντίστοιχα, στην εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας, το βασικό χρώμα είναι το λευκό, με το μεγάλο τριφύλλι και τις λεπτομέρειες να έχουν πράσινο χρώμα.

Από πλευράς τεχνολογίας, η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενσωματώνει την καινοτομία AEROREADY της adidas, ώστε να διατηρεί τους αθλητές στεγνούς και άνετους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να τους βοηθάει να φτάνουν στο μέγιστο της απόδοσής τους στο γήπεδο.

Τις νέες εμφανίσεις καθώς και το υπόλοιπο αθλητικό υλικό, θα μπορεί το φίλαθλο κοινό τις προσεχείς ημέρες από τα καταστήματα Intersport.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...