ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ασημένιοι στην Ευρώπη οι Έφηβοι του πόλο

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική ομάδα των Εφήβων στην υδατοσφαίριση, καθώς ηττήθηκε από τη Σερβία στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με 10-6.

Ασημένιοι στην Ευρώπη οι Έφηβοι του πόλο

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων (Κ17) πάλεψε γερά και στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Μάλτας, αλλά δεν κατάφερε να υποτάξει τη Σερβία με αποτέλεσμα να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κόντραρε στα ίσα τουτς Σέρβους στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, όπου το ματς ήταν ντέρμπι. Στο τρίτο οκτάλεπτο του τελικού, όμως, κάποιες βιαστικές επιλογές στην επίθεση έφεραν τα λάθη και στην άμυνα, που αποδείχθηκαν μοιραία, καθώς η Σερβία πήρε σημαντικό προβάδισμα και με ανεβασμένη ψυχολογία το διατήρησε και το αύξησε μέχρι το φινάλε και το τελικό 10-6. Από πλευράς Παναθηναϊκού αγωνίστηκε ο Εγνατιάδης, ο οποίος σημείωσε 1 τέρμα.

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-3, 3-1, 3-2.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...