ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Web TV

Panathinaikos24 TV: Το μεγαλύτερο κανάλι για τον Παναθηναϊκό συνεχίζει με δυναμικό τρόπο!

Ακολούθησε μας στο youtube και... πάρε μέρος στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή αθλητική ενημέρωση στο διαδίκτυο.

Panathinaikos24 TV: Το μεγαλύτερο κανάλι για τον Παναθηναϊκό συνεχίζει με δυναμικό τρόπο!

Ακολούθησε μας στο panathinaikos24.gr/tag/youtube/' title='YOUTUBE'>youtube και… πάρε μέρος στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή αθλητική ενημέρωση στο διαδίκτυο.

Το panathinaikos24.gr δεν είναι απλώς η δημοσιογραφική ιστοσελίδα για τον Παναθηναϊκό με κορυφαίες υπογραφές, καθημερινό ρεπορτάζ, θέματα και σχολιασμό.

Είναι, επίσης, το site με το μεγαλύτερο διαδικτυακό κανάλι για θέματα Παναθηναϊκού.

Με πάνω από 5.700 εγγραφές και με αυξανόμενη τάση στην παρακολούθηση από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες μας, το panathinaikos24 TV στο youtube μεγαλώνει και είναι πιο κοντά από ποτέ στον πρώτο στόχο που δεν είναι άλλος από τις 10.000 εγγραφές!

Κάντε subscribe στο κανάλι μας και παρακολουθήστε εκπομπές, LIVE, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE