ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Θα εξαρτηθεί από την αγορά η προσθήκη γκαρντ»

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού, αλλά και την πιθανότητα προσθήκης γκαρντ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης στην παρουσίαση της Stoiximan Basket League από τον ΕΣΑΚΕ.

Πρίφτης: «Θα εξαρτηθεί από την αγορά η προσθήκη γκαρντ» | panathinaikos24.gr

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού, αλλά και την πιθανότητα προσθήκης γκαρντ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης στην παρουσίαση της Stoiximan Basket League από τον ΕΣΑΚΕ.

Καρέ καρέ το video: Υπήρχε φάουλ πάνω στο τρίποντο του Παπαδάκη στην εκπνοή
Καρέ καρέ το video: Υπήρχε φάουλ πάνω στο τρίποντο του Παπαδάκη στην εκπνοή 2.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό: «Αρχικά, να πω ότι είναι χαρά μου που βρίσκομαι ξανά ανάμεσά σας. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα ιδιαίτερο και ενδιαφέρον. Η πρόκληση του Παναθηναϊκού ήταν πολύ μεγάλη. Δεν ήθελε σκέψη. Γυρνάω στην πατρίδα με πολύ μεγάλο κίνητρο για μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και φυσικά πολύ μεγάλες απαιτήσεις και ευθύνες».

– Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ πρόωρο να πούμε κάτι και να προσδιορίσουμε κάτι. Φυσικά, έχουμε πλάνο και φιλοσοφία. Θέλουμε σιγά-σιγά μέσα από τη δουλειά να χτίσουμε τις συνεργασίες μας. Αναμφίβολα, ξεκινώντας από την άμυνα έχεις μια πιο καλή βάση σε πρώτο στάδιο για να κερδίσεις λίγο χρόνο και σιγά-σιγά να χτίσεις και την επίθεσή σου. Είναι μια διαδικασία που θα πάρει χρόνο. Χρειάζεται δουλειά από όλους όσους συμμετέχουν».

– Για το ρόστερ και το ενδεχόμενο προσθήκης: «Το ρόστερ είναι αυτό που είναι. Έχουμε τις ιδιαιτερότητές μας, είχαμε τραυματισμούς να διαχειριστούμε. Το τι θα γίνει στο μέλλον εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό και από τη διαθεσιμότητα της αγοράς και από τις οικονομικές μας δυνατότητες και βλέποντας στην πορεία των πρώτων παιχνιδιών τις ανάγκες που μπορεί να παρουσιαστούν. Συλλογικά θα κρίνουμε και θα αποφασίσουμε αν χρειάζεται κάτι ή όχι».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close