Ερασιτέχνης

Κρος: «Tα πάντα για να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στην κορυφή»

Κρος: «Tα πάντα για να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στην κορυφή»

Η Καναδέζα κεντρική Τζένιφερ Κρος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Η Καναδέζα κεντρική Τζένιφερ Κρος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Η νέα παικτριά «τριφυλλιού», την οποία υποδέχτηκε από πλευράς διοίκησης ο Γ.Γ. του Παναθηναϊκού ΑΟ, Χρήστος Κυριζάκης, έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω ώστε ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στην κορυφή», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της Κρος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version