ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Ως Παναθηναϊκός καταφέραμε αυτό που έπρεπε»

Ο Παναθηναϊκός βραβεύτηκε στην εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν και το βραβείο παρέλαβε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που παραχώρησε δηλώσεις, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμά για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αλβέρτης: «Ως Παναθηναϊκός καταφέραμε αυτό που έπρεπε»

Ο «Φράγκι» στο μήνυμά του, ανέφερε τις οικονομικές δυσκολίες που υπήρξαν την περσινή αγωνιστική περίοδο και τόνισε πως σαν Παναθηναϊκός έκαναν ότι έπρεπε για να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες.

Παράλληλα ευχήθηκε για το νέο πρωτάθλημα και επεσήμανε την κανονικότητα που πρέπει να επιστρέψουν οι ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η περσινή χρονιά έφυγε. Μια χρονιά δύσκολη και οικονομικά και αθλητικά. Ως Παναθηναϊκός καταφέραμε αυτό που έπρεπε. Το σημαντικό είναι από εδώ και πέρα. Θέλω να ευχηθώ υγεία και κανονικότητα. Τόσο στην κανονική μας ζωή όσο και στην κανονική. Να είστε καλά».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
πρασίνων» Φραγκίσκος Αλβέρτης έλαβε το βραβείο.">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...