ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου έχει δώσει πολλά»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναδείχθηκε MVP της περσινής Basket League, κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος.

Παπαπέτρου: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου έχει δώσει πολλά»

Το βραβείο του MVP της περσινής Basket League παρέλαβε ο Ιωάννης Παπαπέτρου κατά την εκδήλωση της παρουσίασης των ομάδων του νέου πρωταθλήματος από τον ΕΣΑΚΕ, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να μιλά τόσο για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, όσο και για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφαία κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε κατά τη βράβευσή του ο Έλληνας φόργουορντ:

«Δεν έχω προετοιμάσει κάτι συγκεκριμένο να πω. Θέλω να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμένα. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν, είναι σημαντικό για εμένα. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω αυτό που αγαπάω. Μου έχει δώσει πολλά.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους ανθρώπους στο κοντινό μου περιβάλλον, ζουν μαζί μου κάθε στιγμή σε όλο αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, όλους τους φιλάθλους. Είμαι ευγνώμων. Θέλω να είμαι ο καλύτερος που μπορώ για εμένα, για το ελληνικό μπάσκετ και την ομάδα μου».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.415 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον νέο Παναθηναϊκό του Δημήτρη Πρίφτη: «Νομίζω ότι η ομάδα έχει διατηρήσει ένα μέρος του κορμού από πέρυσι, μαζί με την προσθήκη αρκετών παικτών και του νέου προπονητή. Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα από πέρυσι. Ο κόουτς έχει δική του φιλοσοφία και δομή για το πώς θέλει να παίξει η ομάδα. Προσπαθούμε να το δείξουμε και στα φιλικά, θέλουμε να παίζουμε ομαδικά στην επίθεση και σκληρά στην άμυνα. Ελπίζω να έχουμε όλοι υγεία και το πρωτάθλημα να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Καλή επιτυχία σε όλους».

Για την επιστροφή του Ολυμπιακού: «Σίγουρα είναι ένα κίνητρο. Η “αντιπαλότητα” των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο δίνει διαφορετική γεύση στο πρωτάθλημα. Εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα και αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Όμως, σίγουρα, η επιστροφή του Ολυμπιακού κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Έχει μια ομάδα με υψηλό μπάτζετ, πολύ καλούς παίκτες και ένα πολύ καλό σύνολο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...