ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» νίκη στην Ηλεία

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι της Νίκης Τραγανού εκτός έδρας με 2-0 και έδειξε πολύ καλά στοιχεία, συνεχίζοντας τους αγώνες προετοιμασίας.

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» νίκη στην Ηλεία

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι της Νίκης Τραγανού εκτός έδρας με 2-0 και έδειξε πολύ καλά στοιχεία, συνεχίζοντας τους αγώνες προετοιμασίας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Χαραλαμπίδης είδε τις «πράσινες» να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση στην Ηλεία κόντρα στον αντίπαλο τους που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, ενώ απουσίαζαν οι Νταρζάνου, Λόγγου και Παρμαξή. Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» σχετικά νωρίς το παιχνίδι καθώς άνοιξε το σκορ στο 15′ με σουτ της Μανέτα και διπλασίασε τα τέρματα του στο 35ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα της Δημητρίου.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.373 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.