ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εκλάπη το πολυτελές αυτοκίνητο του Ρούμπεν (Vid)

Το αυτοκίνητο του 32χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού ήταν σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας.

Παναθηναϊκός: Εκλάπη το πολυτελές αυτοκίνητο του Ρούμπεν (Vid)

Μι δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Τρίτης για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι έκλεψαν το πολυτελές αυτοκίνητο του Ρούμπεν Πέρεθ από την περιοχή της Γλυφάδας, με τον ποδοσφαιριστή να καλεί άμεσα στην Αστυνομία.

Το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας και οι δράστες το πήραν και έφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 99.926 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, παραμένει άγνωστος ο τρόπος που κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του αυτοκινήτου και στη συνέχεια να το κλέψουν, καθώς το τζιπ διέθετε σύστημα συναγερμού. Ο ποδοσφαιριστής έδωσε την περιγραφή του αυτοκινήτου για να γίνουν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, όμως το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε. Αυτό που εξετάζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι αν οι δράστες γνώριζαν και παρακολουθούσαν τον 32χρονο Ισπανό ποδοσφαιριστή ή αν άρπαξαν το τζιπ χωρίς να γνωρίζουν τον κάτοχο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...