ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θρίλερ ανατολικά της Κρήτης με τους Τούρκους!

Ανεβαίνει η ένταση.

Θρίλερ ανατολικά της Κρήτης με τους Τούρκους!

Συνεχίζει τις ακραίες προκλήσεις η Άγκυρα με μια ακόμη παρενόχληση ερευνητικού πλοίου με σημαία Μάλτας στα ανοιχτά της Κρήτης. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, η τουρκική φρεγάτα φαίνεται να πλησίασε τις ανατολικές ακτές του νησιού σε απόσταση μικρότερη των 6 ναυτικών μιλίων, παραβιάζοντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Σημειώνεται ότι το ερευνητικό πραγματοποιεί έρευνες για τον αγωγό EastMed.

Από την πλευρά τους, στρατιωτικές πηγές,δεν επιβεβαίωναν την είσοδο της φρεγάτας της Τουρκίας στα ελληνικά χωρικά ύδατα και προσθέτουν ότι στην περιοχή πλέουν σκάφη του Λιμενικού Σώματος που παρακολουθούν τις κινήσεις του ερευνητικού πλοίου, το οποίο πλέει στην περιοχή ελληνικής δικαιοδοσίας.

Αυτή τη στιγμή η φρεγάτα Gemlik βρίσκεται στα 20 με 30 ναυτικά μίλια ανατολικά των ακτών της Κρήτης, ενώ το ερευνητικό πλοίο συνεχίζει κανονικά την πορεία του και συνεχίζει τη χαρτογράφηση της περιοχής. Σκηνικό έντασης όμως στήθηκε και στον αέρα καθώς την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, 26 αεροσκάφη της Τουρκίας προχώρησαν σε 17 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, ενώ σημειώθηκαν και επτά εικονικές αερομαχίες.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 897 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.