ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η αποστολή με Άρη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πάρει 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της αναμέτρησης με τον Άρη.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή με Άρη

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (22/9, 20:30).

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Μπεκ και θεραπεία ο Σιδεράς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί αλλαγμένος κατά το ήμισυ σε σχέση με τα προηγούμενα ματς του πρωταθλήματος, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, να ξεκινά για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα. Πέρα από τον Αργεντίνο εξτρέμ, ο Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού σε Πούγγουρα, Αλεξανδρόπουλο, Χατζηγιοβάνη και Ιωαννίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...