ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρώτο ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης – Θέλει το «διπλό» κόντρα στον Άρη

Στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν, ο Παναθηναϊκός ψάχνει το «διπλό» στην έδρα του Άρη απόψε (20:30, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Με αλλαγές η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Πρώτο ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης - Θέλει το «διπλό» κόντρα στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στα Γιάννενα, ψάχνει νίκη-βάλσαμο στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, κόντρα στον Άρη που έχει τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα.

Το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν θα έχει εύκολο έργο στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς γνωρίζει πως οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε δεινή θέση, ωστόσο υπάρχει πίστη και άπαντες στον Παναθηναϊκός θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα που παράλληλα θα συνδυαστεί και με καλό ποδόσφαιρο.

Αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από τις γνωστές απουσίες των Κουρμπέλη και Σένκεφελντ, δεν έχει ο Σέρβος τεχνικός, με τις πρώτες σκέψεις να κάνουν λόγο για φρεσκάρισμα στο βασικό σχήμα σε σχέση με την εικόνα των προηγούμενων αναμετρήσεων.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.713 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, ο Γιοβάνοβιτς σκέπτεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σχηματισμό 4-2-3-1 και τους Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Τετράδα στην άμυνα οι Κώτσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας και Χουάνκαρ. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Πέρεθ και Μαουρίσιο που θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Χατζηγιοβάνης θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά, ο Βιτάλ στην αριστερή και ο Λούντκβιστ θα είναι πίσω από το Καρλίτος, ο οποίος θα διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Αλεξανδρόπουλος, ο Ιωαννίδης και ο Παλάσιος.

Ο Τάσος Παπαπέτρου θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ο Έλληνας ρέφερι θα έχει για βοηθούς τους Πετρόπουλο και Απτόσογλου, 4ος θα είναι ο Τσακαλίδης, ενώ στο VAR θα καθίσουν οι Διαμαντόπουλος και Μπουξμπάουμ.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη με ώρα έναρξης τις 20:30, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Novasports Prime, ενώ θα υπάρχει και ενημέρωση λεπτό προς λεπτό, από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...