ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί των αναμετρήσεων με Άρη και η προϊστορία (Vid)

Στατιστικά αριθμοί από τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί των αναμετρήσεων με Άρη και η προϊστορία (Vid)

Ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος απόψε (20:30) στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη στο πρώτο ντέρμπι της φετινής Super League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει για την αναμέτρηση η Super League

«Το πρώτο από τα ντέρμπι της φετινής Super League Interewetten, αν χαρακτηρίσουμε έτσι τα παιχνίδια της πρώτης πεντάδας των δύο προηγούμενων σεζόν, γίνεται στην 3η αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης αναζητά τον τρόπο να βρει δρόμο για τα δίχτυα, καθώς είναι η μια από τις δύο ομάδες που δεν το έχει κάνει ακόμα. Και ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του να μην επαναλάβει τα λάθη, που έφεραν την ήττα στα Γιάννενα. Με δεδομένη την πίεση που υπάρχει ήδη από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, το παιχνίδι θεωρείται κρίσιμο για τη συνέχεια των δύο αντιπάλων.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.963 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Άρης

Οι δύο πρώτοι αγώνες της σεζόν επιφύλαξαν για τον Άρη ένα μόλις βαθμό και κανένα γκολ. Συνεχίστηκε η αδυναμία στο σκοράρισμα, που έκλεισε η περασμένη σεζόν, καθώς ο Άρης δεν είχε σκοράρει και στα τρία τελευταία. Συμπλήρωσε δηλαδή πέντε αγώνες πρωταθλήματος χωρίς γκολ.

Πέντε είναι και οι τελευταίοι αγώνες, που ο Άρης δεν έχει νικήσει στην έδρα του. Από τις 4 Απριλίου, όταν νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης, έχει δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Πέρσι είχε ξεκινήσει με έξι νίκες και μια ισοπαλία στα πρώτα επτά παιχνίδια, ωστόσο φέτος στα δύο πρώτα έχασε τόσους βαθμούς όσους είχε χάσει στα πρώτα εννέα! Η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν πριν από εννέα χρόνια και η προηγούμενη που δεν σκόραρε σε τρία ήταν πριν από δέκα.

Οι τελευταίοι αγώνες

22.07.2021: Αστάνα – Άρης 2-0 29.07.2021: Άρης – Αστάνα 2-0, 2-1 παράταση (Μάνος, Λούκας Σάσα) 13.09.2021: Άρης – ΟΦΗ 0-0 18.09.2021: Ιωνικός – Άρης 1-0

Το πρόγραμμα

22.09.2021: Άρης – Παναθηναϊκός 27.09.2021: Ατρόμητος – Άρης 02.10.2021: Άρης – Απόλλων Σμύρνης

Ο Παναθηναϊκός

Η χαρά και η αισιοδοξία από την ευρεία νίκη  της πρεμιέρας επί του Απόλλωνα Σμύρνης, μετριάστηκαν με την ήττα του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα. Στο δεύτερο ταξίδι του μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, θα αναζητήσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του από τις 6 Φεβρουαρίου και την πρώτη σε ταξίδι από τις 27 Ιανουαρίου. Τότε είχε νικήσει τον Ατρόμητο και το Βόλο αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, με τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτά.

Οι τελευταίοι αγώνες

11.09.2021: Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης (Μαουρίτσιο, Καρλίτος 2, Αλεξανδρόπουλος) 18.09.2021: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0

Το πρόγραμμα

22.09.2021: Άρης – Παναθηναϊκός 26.09.2021: Παναθηναϊκός – Βόλος 03.10.2021: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μεταξύ τους

Στην προτελευταία αγωνιστική των Playoffsβρέθηκαν αντίπαλοι ο Άρης και ο Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το παιχνίδι έληξε χωρίς γκολ. Ήταν το πέμπτο παιχνίδι στη σειρά, όπου ο γηπεδούχος δεν νίκησε και μάλιστα στα τέσσερα προηγούμενα είχε κερδίσει ο εκάστοτε φιλοξενούμενος.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη, όπου μάλιστα δεν έχει δεχτεί και γκολ. Πριν από το τελευταίο 0-0, είχε δύο νίκες με 1-0.

Ο Άρης έχει κερδίσει ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια στην έδρα του, το τελευταίο που έπαιξαν μήνα Σεπτέμβρη. Ήταν 15 Σεπτεμβρίου 2019 και επικράτησε με 4-0. Μόνο σε ένα από τα εννέα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Σε έξι έχει σκοράρει η μία και σε δύο καμία.

Η ιστορία

Νίκες Άρη: 25 Ισοπαλίες: 28

Νίκες Παναθηναϊκού: 65

Με γηπεδούχο τον Άρη Νίκες Άρη: 19 Ισοπαλίες: 18

Νίκες Παναθηναϊκού: 22

Πέρσι

17.01.2021: Άρης – Παναθηναϊκός 0-1 (κανονική περίοδος) (9’ σουτ Καμπετσής) 12.05.2021: Άρης – Παναθηναϊκός 0-0 (Playoffs) (71’ κόκκινη Πούγγουρας Παναθηναϊκού)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...