ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ψηλά το σκορ σε Ελλάδα και Ιταλία, βγάζει αντίδραση η Μονακό

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Ψηλά το σκορ σε Ελλάδα και Ιταλία, βγάζει αντίδραση η Μονακό

Πλούσιο σε αναμετρήσεις για ακόμη μια ημέρα το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τετάρτης (22/09), με εμβόλιμες αγωνιστικές σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τη στιγμή που δράση υπάρχει και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα ασχοληθούμε παρακάτω αναλυτικά με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Λαμία, καθώς και με αναμετρήσεις από Γαλλία και Ιταλία, για τις οποίες ανταγωνιστικές αποδόσεις θα βρείτε στην Betshop

Ψηλά το σκορ

Καταπληκτική για 78 λεπτά η ΑΕΚ, είχε μετατρέψει μια θεωρητικά απαιτητική έξοδο σε… περίπατο. Η ποιότητα της έκανε τη διαφορά, προηγήθηκε 3-0 με τρεις γκολάρες από Αραούχο, Τσούμπερ και Ανσαριφάρντ, οι δύο τελευταίες μάλιστα ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες (υπερβολική η αποβολή του Λιβάι Γκαρσία). Ωστόσο, ο ΟΦΗ δεν παράτησε το παιχνίδι, ο Νέιρα τον πήρε απ’ το “χέρι” και με δύο γκολ μείωσε σε 2-3, λίγο πριν το φινάλε ήρθε το τελικό 3-3. Από στατικές φάσεις τα δύο εκ των τριών γκολ των Κρητικών, η ΑΕΚ έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα σε τέτοιες καταστάσεις, ενώ γενικά “κρέμασε” στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Στην πρεμιέρα η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Ιωνικού, σε ματς που έβγαλε ξανά την ποιότητα της απ’ τη μέση και μπροστά, όμως έδειξε να έχει αρρυθμίες ανασταλτικά. Δεν αλλάζει η αποστολή, ξανά εκτός ο Γαλανόπουλος. Πάει για βασικός ο Γέβτιτς.

Από την άλλη η Λαμία μπορεί να ηττήθηκε, όμως κρατά την εμφάνιση κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Παρότι όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Πειραιά θα κερδίσει πολύ άνετα μετά τα δύο γκολ στα πρώτα 32 λεπτά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Τελείωσε με μόλις έξι τελικές, η Λαμία πίστεψε ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι απ’ το ματς, κέρδισε μέτρα, κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό ήρθε το 1-2 στο 72’. Πίεσε και πλησίασε το 2-2, θα μπορούσε να έχει κάνει τη ζημιά στους ερυθρόλευκους. Η ποιότητα και οι επιλογές της απ’ τη μέση και μπροστά της Ένωσης δεν αμφισβητούνται, έχει θυμό με τη διαιτησία, θεωρούμε ότι θα παλέψει να βγάλει αντίδραση και εγωισμό σήμερα. Η Λαμία αμυντικά δεν πείθει όπως πέρυσι, το σκορ μπορεί να πάει ψηλά. Επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1,85.

Υποχρεωμένη για τη νίκη η Μονακό

Έδειξε μια αντίδραση στην Νίκαια και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την φορμαρισμένη Νις με το τελικό 2-2 να την αφήνει ικανοποιημένη, καθώς έβαλε τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο του πρωταθλήματος, στον οποίο είχε περιέλθει τις τελευταίες εβδομάδες. Ο κλοιός έχει στενέψει για την Μονακό και η ανάγκη για νίκες μοιάζει την δεδομένη στιγμή επιτακτική. Έδειξε βελτιωμένη στα δύο τελευταία της παιχνίδια αλλά το γεγονός ότι δεν μπορεί να κερδίσει με τίποτα ματς στο πρωτάθλημα, έχει γίνει αντικείμενο έντονου προβληματισμού. Δεν βγαίνει τίποτα στους «Στεφανουά» που βρίσκονται σε δεινή αγωνιστική και βαθμολογική θέση, πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημά τους από την σεζόν 1988/1989 στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Μπορντό. Η βαθμολογική της θέση αυτή την στιγμή φανερώνει τα σημαντικά προβλήματα που την ταλανίζουν στα μετόπισθεν. Τη νίκη ψάχνει η Μονακό πάση θυσία για να αντιστρέψει το κλίμα. Μπορεί να την πετύχει και με άνεση απέναντι στη Σεντ Ετιέν, η οποία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν. Με τα δεδομένα αυτά, θα στραφούμε στο -1Ασιατικό σε απόδοση 1,93.

Γκολ και θέαμα στο “Libero Liberati”

Λογαριασμό άνοιξε στο πρωτάθλημα η Τερνάνα μετά από τρεις σερί ήττες, επιστρέφοντας με τον βαθμό από την έδρα της Μόντσα (1-1). Τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση είχαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκαν ισχυρή πίεση στο δεύτερο από τους αντιπάλους τους που δικαιώθηκαν λίγο πριν την ολοκλήρωση των καθυστερήσεων. Από την άλλη η Πάρμα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κρεμονέζε γνωρίζοντας την ήττα στο “Ennio Tardini” (2-1). Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να προηγηθούν με 2-0. Δεν έχει να χάσει κάτι η Τερνάνα απέναντι στην Πάρμα, γνωρίζει πως είναι το μεγάλο αουτσάιντερ της αναμέτρησης και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτό τον ρόλο. Σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι καλούνται να ρεφάρουν την ήττα από την Κρεμονέζε. Πάμε με ένα υψηλό σκορ ξεχωρίζοντας το Over 2,5 σε απόδοση 2,05.

Αξιόμαχος ο Ηρακλής

2η Αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών, με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Το χάντικαπ έχει βγει στους 25.5 πόντους. Οι μπουκ την πάτησαν με το ματς στη Ρόδο και ανέβασαν σχεδόν κατά 10 πόντους το line, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι το κάνουν σε λάθος ματς. Ο Ηρακλής είναι αξιόμαχος. Πιθανότατα θα χάσει με διψήφια διαφορά, αλλά δύσκολα θα τη δούμε να ξεφεύγει πάνω από τους 20 πόντους. Οπότε η επιλογή είναι ξεκάθαρη και πάμε με τον άσσο στο χάντικαπ στο 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...