ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εditorial

Ντροπή και αηδία για τις δηλώσεις Μποροβήλου!

Δεκαοχτώ χρόνια μετά τα αίσχη της Ριζούπολης, ο τότε διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Μποροβήλος, προσπάθησε να κάνει το άσπρο μαύρο, για ένα ματς που αποτέλεσε την πιο μαύρη σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου και για το οποίο ο ίδιος έπρεπε να φροντίσει να μην αρχίσει ποτέ. Η θέση του Panathinaikos24.gr.

Ντροπή και αηδία για τις δηλώσεις Μποροβήλου!

Τι και αν πέρασαν δεκαοχτώ χρόνια; Τι και αν ακόμα και σήμερα πολλοί μνημονεύουν την μέρα αυτή, ως μία από τις πιο ντροπιαστικές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου; Τι και αν οι πρωταγωνιστές έχουν ουκ ολίγες φορές αναφερθεί στα όσα έζησαν; Υπάρχει ένας που μένει πιστός στρατιώτης. Ένας που συνεχίζει το έργο του και με περίσσια περηφάνια αναφέρει ότι στην Ριζούπολη δεν έγινε τίποτα. Φυσικά ο λόγος για τον ένα και μοναδικό Γιώργο Μποροβήλο.

Ο νυν πρόεδρος του Αστέρας Τρίπολης ακόμα και σήμερα φαίνεται ότι δεν θεωρεί ότι έκανε κάποιο λάθος ή καλύτερα είπε σε συνέντευξη στο gazzetta.gr ότι: «Παρόλα αυτά δεν άνοιξε μύτη όσον αφορά επεισόδια ή κάποιο σοβαρό λάθος του διαιτητή. Κανένας δεν θυμάται τίποτα γιατί δεν έγινε». Ναι, όπως το βλέπετε, ο συγκεκριμένος ακόμα και σήμερα λέει ότι δεν έγινε τίποτα. Ο συγκεκριμένος

Προφανώς για να μην ξεκινούσε το παιχνίδι θα έπρεπε κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού να πάει στο νοσοκομείο. Προφανώς γι΄ αυτόν το σκίζουν τη φυσούνα με μαχαίρια δεν είναι επικίνδυνο. Το να πέφτουν φωτοβολίδες στα κεφάλια των παικτών δεν είναι κάτι μεμπτό. Προφανώς, για να σταματούσε το παιχνίδι τότε θα έπρεπε να είχαμε θρηνήσει νεκρό.

Το θράσος του φυσικά δεν έχει προηγούμενο, που αντί να βγει να πει ότι έκανε λάθος και να ζητήσει συγνώμη, αναφέρει ότι δεν ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και μετά από ολα αυτά αναρωτιούνται όλοι γιατί το ποδόσφαιρό μας έχει αυτά τα χάλια. Αναρωτιούνται όλοι γιατί γίνονται ακόμα επεισόδια. Μα πως να μην γίνονται όταν οι Μποροβήλοι βγαίνουν και νομιμοποιούν την βία, με το να αναφέρουν ότι στη Ριζούπολη δεν άνοιξε ρουθούνι. Μάλλον ο «κύριος» Μποροβήλος θεωρεί ότι απευθύνεται σε ημινοήμονες. Βέβαια δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από τον άνθρωπο που για 20 χρόνια βασίλευε στην διαιτησία, η οποία έδινε με το έτσι θέλω το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.

Δεν περίμενε κανείς τίποτα παραπάνω από αυτόν, που ο Ολυμπιακός έκλεψε ένα Κύπελλο από την ομάδα που ήταν πρόεδρος και είχε εξαφανιστεί για ώρες και δεν έβγαλε μιλιά.

Ένα σχόλιο αξίζει ωστόσο και τίποτα άλλο: Ντροπή και αηδία!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE