ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουάνκαρ: «Πρέπει γρήγορα να αλλάξουμε την κατάσταση» (Vid)

Στην κατάσταση που πρέπει να αλλάξει άμεσα, στάθηκε ο Χουάνκαρ μιλώντας στη NOVA, στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Χουάνκαρ: «Πρέπει γρήγορα να αλλάξουμε την κατάσταση» (Vid)

Ο Ισπανός αριστεροπόδαρος μπακ των «πρασίνων» μιλώντας για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, επεσήμανε πως θα πρέπει να βρουν τι συμβαίνει και να το αλλάξουν άμεσα, ώστε να επανέλθει η ομάδα στις νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής στη NOVA:

Για την εικόνα του αγώνα: «Νομίζω ότι η ομάδα ξεκίνησε καλά, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς στην αντεπίθεση. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πράγματα καλά».

Για το πως θα διορθωθεί το πρόβλημα με τα γρήγορα γκολ που δέχεται ο Παναθηναϊκός:

«Είναι καταστάσεις οι οποίες συμβαίνουν, πράγματι θα πρέπει να μπορούμε να ανατρέπουμε αυτές τις καταστάσεις. Είναι το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο έχουμε αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να παίξουμε και να αποδείξουμε πως η ομάδα μπορεί να τα πάει πολύ πολύ καλύτερα. Αυτό το οποίο είναι σημαντικό είναι να δουλέψουμε και να δείξουμε παιχνίδι το παιχνίδι πως ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.660 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν με την πάροδο του χρόνου ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί και θα παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας: «Θέλω και ελπίζω πως ναι. Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να δημιουργήσουμε αυτή την αλλαγή και γρήγορα. Να σταματήσουμε να δεχόμαστε γκολ και μάλιστα πάρα πολύ νωρίς ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...