ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: 100 συμμετοχές για τον Διούδη (Pic)

100 παιχνίδια συμπλήρωσε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Σωκράτης Διούδης.

Παναθηναϊκός: 100 συμμετοχές για τον Διούδη (Pic)

Ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα το οποίο δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει όπως θα ήθελε σημείωσε στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη ο Σωκράτης Διούδης.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» έφτασε τις 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League, υπερασπιζόμενος της «πράσινη» εστία.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media, έκανε και τη σχετική ανάρτηση για τον Διούδη, ωστόσο αυτό το ρεκόρ, δεν μπόρεσε να χαροποιήσει τον ποδοσφαιριστή, καθώς ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.273 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Διούδης όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «πράσινη» ΠΑΕ, πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή, στις 25 Νοεμβρίου 2017 στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.