ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Να προβληματιστούν στον Παναθηναϊκό – Ζητήματα αγωνιστικά μα και νοοτροπίας»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε στα προβλήματα που πρέπει να λύσει ο Παναθηναϊκός για να συνέλθει αγωνιστικά.

Δεσύλλας: «Να προβληματιστούν στον Παναθηναϊκό - Ζητήματα αγωνιστικά μα και νοοτροπίας»

Στην έλλειψη ταχύτητας, συγκέντρωσης και πνευματικής ετοιμότητας του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6 για την ήττα από τον Άρη (1-0).

«Πρέπει να προβληματιστούν στον Παναθηναϊκό. Είναι αργή ομάδα, έχει αργά χαφ και άρα αργή ανάπτυξη. Ρούμπεν και Μαουρίσιο είναι καλοί παίκτες, αλλά ο Αλεξανδρόπουλος είναι ο μόνος που δίνει λίγη ταχύτητα και ένταση στο κέντρο. Για ακόμη ένα ματς δέχτηκε γκολ στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου, σε μια φάση που τα έκανε όλα λάθος. Δείχνει ότι έχει μια πνευματική ανετοιμότητα. Δέχεται το γκολ και μοιάζει φοβικός, σαν να μην μπορεί να διορθώσει την κατάσταση. Όλα αυτά πρέπει να τα αλλάξει ο Γιοβάνοβιτς», τόνισε.

«Με το Βόλο είναι περιττό να πούμε ότι η νίκη είναι αναγκαία. Δεν θα πω υπερβολές πως την τρίτη αγωνιστική χάθηκαν όλα, αλλά είναι σαφές πως θα πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα. Η ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχουν προβλήματα και χρειάζεται χρόνος. Η νοοτροπία δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη», πρόσθεσε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.