ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ανώτερη η Ρόμα, μπορεί η Χάμαρμπι – τριάδα “φωτιά” στο 6.93!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Ανώτερη η Ρόμα, μπορεί η Χάμαρμπι - τριάδα “φωτιά” στο 6.93!

Το ενδιαφέρον του έχει το κουπόνι της Πέμπτης (23/09), καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις σε εμβόλιμες αγωνιστικές πρώτης διαλογής πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει προτάσεις από την Ιταλία και τη Σουηδία, καθώς και μια μπασκετική από την Ισπανία. Μπορείτε να βρείτε όλα τα σημερινά παιχνίδια με πλήθος αγορών στην bwin. Πάμε στις αναλύσεις μας!

Προβάδισμα η Ρόμα

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την Ιταλία και τη Serie A, εκεί όπου η Ρόμα υποδέχεται στις 21:45 την Ουντινέζε για την 5η αγωνιστική. 

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Βερόνα, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε στο σκορ, αλλά δεν διατήρησε το προβάδισμά της. Αποτέλεσμα που έσπασε ένα νικηφόρο σερί έξι αναμετρήσεων που έτρεχε σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Η επιθετική της γραμμή είναι το μεγάλο “όπλο” της, έχοντας σημειώσει 11 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου μετράει πέντε σερί νίκες.

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και για την Ουντινέζε, η οποία γνώρισε εντός έδρας συντριβή (0-4) από τη Νάπολι. Είχαν προηγηθεί οι νίκες επί της Βενέτσια (3-0) και επί της Σπέτσια (0-1), ενώ στην πρεμιέρα αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γιουβέντους. Δεν τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας. Αγώνες στους οποίους έχει δεχτεί, μάλιστα, και 14 γκολ.

Η Ρόμα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και αν παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη μπορεί να επικρατήσει εύκολα επί της Φιορεντίνα. Θα προτιμήσουμε το Ρόμα  -1 (ΑΗ) σε απόδοση 1.91.

Φαβορί η Χάμαρμπι

Συνεχίζουμε τις προβλέψεις μας με τη Σουηδία και την Allsvenskan, εκεί όπου στις 20:00 αναμετρώνται η Χάμαρμπι με την Γκέτεμποργκ για την 20η αγωνιστική. 

Η Χάμαρμπι έδειξε χαρακτήρα μετά την βαριά ήττα με 4-1 που γνώρισε από την Τζουργκάρντεν και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Επικράτησε με 1-0 επί της Βάρμπεργκς, με γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Ακόμη, είναι δυνατή στην έδρα της, όπου και έχει επικρατήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει. 

Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Γκέτεμποργκ, που προέρχεται από ήττα με 3-1 από την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Την τρίτη της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές από την Βάρμπεργκς (1-2) και την Χάκεν (3-2). Η ανασταλτική της λειτουργία δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει παθητικό 26 γκολ σε 19 αγώνες. Επιπλέον, ηττήθηκε στα δύο τελευταία ματς μακριά από την έδρα της.

Η Χάμαρμπι θέλει να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μπορεί να τα καταφέρει, απέναντι στη Γκέτεμποργκ, που δεν διανύει περίοδο φόρμας. Θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.91.

Υψηλό σκορ στο Μπιλμπάο

Κλείνουμε τα σημερινά προγνωστικά μας με μπάσκετ και επιλογή από τη Liga ACB και το ματς μεταξύ της Μπιλμπάο και της Σαραγόσα για τη 2η αγωνιστική στις 20:00.

Μπορεί η Μπιλμπάο να ηττήθηκε στην πρεμιέρα εκτός έδρας από την Μπανταλόνα με 85-79. Ωστόσο, ήταν μάχιμη και είχε τους Μπιγκότ, Ντελγκάδο και Μινιότας σε μεγάλη φόρμα. Σήμερα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με απουσίες.

Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Σαραγόσα κέρδισε με άνεση στο γήπεδό της τη Μανρέσα με 98-91.Παρουσίασε εξαιρετική εικόνα στην επίθεση, ενώ τους περισσότερους πόντους πέτυχαν οι Βαζίνσκι και Μόμπλεϊ. Απουσιάζουν οι Γιούστα και Κουκ.

Δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι, καθώς η Μπιλμπάο θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ενώ η Σαραγόσα έδειξε να βρίσκεται σε φόρμα. Αξία έχει πρόταση για το σκορ, που αναμένουμε να είναι υψηλό με τα δεδομένα αυτά. Θα ποντάρουμε στο Over 162.5 σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...