ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Φιλικά χρήσιμα συμπεράσματα

Τα «φίνα κορίτσια» έδειξαν θετικά δείγματα γραφής στο εντός έδρας φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα με τη Θέτιδα Βούλας στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Παναθηναϊκός: Φιλικά χρήσιμα συμπεράσματα

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο παρά την ήττα με 1-2 σετ από την ομάδα των νοτίων προαστείων.

Οι «πράσινες» είχαν καλά διαστήματα και για την χρονική περίοδο που βρισκόμαστε βαδίζουν σε σωστά μονοπάτια. Η τεχνική ηγεσία δοκίμασε διάφορα σχήματα και σχεδίασε διάφορα πλάνα εν όψει της νέας σεζόν κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Στο πρώτο σετ που ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε πλήρης το κατέκτησε με 25-17, στο δεύτερο και στο τρίτο σετ έγιναν πολλές δοκιμές και οι «πράσινες» τα έχασαν και τα δύο με 24-26. Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκαν οι Στεπανένκο και Κρος για ορισμένο χρονικό διάστημα ενώ μοναδική απούσα ήταν η Μαρία Τσιτσιγιάννη που είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...