ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι

Φτάνει η στιγμή που ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι

Φτάνει η στιγμή που ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας αποκτήθηκε από το τριφύλλι με σκοπό να ενισχυθεί η ομάδα στους γκολκίπερ. Εξ’ αρχής είχαμε τονίσει ότι ο 30χρονος δεν ντύνεται στα πράσινα απλώς για να αποτελέσει μια ακόμα επιλογή για τους πορτιέρε, αλλά για να διεκδικήσει μαζί με τον Σωκράτη Διούδη τη θέση του βασικού. Άλλωστε, μιλάμε για έναν εξαιρετικό γκολκίπερ με πλούσια εμπειρία στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Η πρώτη συμμετοχή του Μπρινιόλι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν αργεί. Μοιάζει δεδομένη η χρησιμοποίησή του από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο στη Λεωφόρο. Ο Σωκράτης Διούδης δε βρίσκεται και στα καλύτερά του, γεγονός που φάνηκε στο παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο έκανε αρκετά λάθη με την μπάλα στα πόδια. Από δικό του κακό βολέ (κόντρα στον άνεμο) άρχισε η φάση για το γκολ των γηπεδούχων. Είναι, λοιπόν, εξαιρετικά πιθανό ο Έλληνας γκολκίπερ να βρεθεί στον πάγκο στο επόμενο ματς.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.398 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Μπρινιόλι θα πάρει τη θέση του Διούδη στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Βόλο και όλοι μας θα δούμε για πρώτη φορά τον έμπειρο Ιταλό τερματοφύλακα να αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...