ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού (pic)

Όπως ενημέρωσε επίσημα, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για την επίθεση στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Πατήσια την Τετάρτη το βράδυ.

Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού (pic)

Όπως ενημέρωσε επίσημα, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για την επίθεση στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Πατήσια την Τετάρτη το βράδυ.

Όπως προκύπτει από το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι τρεις συλληφθέντες είναι Έλληνες και χούλιγκαν της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Βραδινές ώρες χθες (22-9-2021), ομάδα 30-40 ατόμων που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες, μετέβησαν σε γραφεία συνδέσμου φιλάθλων που στεγάζονται σε πολυκατοικία στην περιοχή των Πατησίων και με χρήση αλυσίδων, σιδερογροθιών, μαχαιριών, κλομπ και φωτοβολίδων επιτέθηκαν σε ομάδα ατόμων που βρίσκονταν εξωτερικά του συνδέσμου.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την ανωτέρω επίθεση προκλήθηκαν φθορές στην πόρτα εισόδου και στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, καθώς και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Οι δράστες μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν στις μοτοσυκλέτες τους και διέφυγαν.

Στο σημείο της επίθεσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, (9) ξύλινα καδρόνια, ενεργοποιημένη φωτοβολίδα και χειρουργική μάσκα.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, των αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν στο σημείο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (8) άτομα.

Από την ενδελεχή έρευνα και την αξιοποίηση όλου του προανακριτικού υλικού, από την ανωτέρω Υπηρεσία, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή στην επίθεση στα γραφεία του συνδέσμου, (3) εκ των προσαχθέντων, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 21, 25 και 31 ετών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των άλλων δραστών συνεχίζεται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.