ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αποφυλακίζεται βουλευτής της Χρυσής Αυγής!

Είναι γεγονός.

Αποφυλακίζεται βουλευτής της Χρυσής Αυγής! | panathinaikos24.gr

Αποφυλακίζεται με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Τους την έφερε ο Μένιος Φουρθιώτης…
Τους την έφερε ο Μένιος Φουρθιώτης… 4.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αρβανίτης που διατέλεσε βουλευτής του ναζιστικού μορφώματος συνελήφθη το καλοκαίρι καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη πέντε ετών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.

Το δικαστήριο όμως έκανε δεκτό το αίτημά του για αποφυλάκιση. Του επέβαλε τώρα τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και άνοιξε την πόρτα της αποφυλάκισης του ναζιστή.

Την ίδια στιγμή, απορρίφθηκαν, κατά πλειοψηφία οι αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Μίχος, οι οποίοι από τον περασμένο Οκτώβριο εκτίουν τις ποινές που, πρωτοδίκως, που τους επιβλήθηκαν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Στον Παναγιώτη Ηλιούπολο, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έχει επιβάλλει κάθειρξη επτά ετών ενώ στον Νίκο Μίχο κάθειρξη έξι ετών (κατά συγνώνευση) με την αναγνώριση του ελαφρυντικού της έμπρακτης μεταμέλειας.

Ανάλογη αίτηση του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση αναβλήθηκε προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει στο Δικαστήριο ο πατέρας του.

Πηγή:imerodromos.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close