ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Εύκολα οι πρωταθλήτριες

Ένα ακόμα φιλικό ματς, εκτός έδρας αυτή τη φορά έδωσε ο Παναθηναϊκός στο γυναικείο μπάσκετ που ήταν νικηφόρο κόντρα στις Εσπερίδες.

Παναθηναϊκός: Εύκολα οι πρωταθλήτριες

Οι «πράσινες» έδειξαν και στην αποψινή φιλική συνάντηση ότι βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό δρόμο για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε.

Το «τριφύλλι» μπήκε καλά από την αρχή του ματς και πήρε προβάδισμα από την πρώτη περίοδο, καθώς το βρήκε μπροστά στο σκορ με 15-23.

Στη δεύτερη περίοδο o Παναθηναϊκός κράτησε σχετικά χαμηλά τη γηπεδούχο ομάδα στο σκοράρισμα και βρήκε ακόμα πιο εύκολα τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι και το ημίχρονο έληξε με 29-43.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην τρίτη περίοδο το «τριφύλλι» είχε το καλύτερο αμυντικό του δεκάλεπτο αλλά δυσκολεύτηκε παραπάνω στο επιθετικό κομμάτι, παρόλα αυτά αύξησε τη διαφορά σε 42-58. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς άνοιξε και από τις δύο πλευρές και το τελικό σκορ ήταν 80-59 για την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...