ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Συσπείρωση ενόψει Βόλου και λύσεις στα προβλήματα

Βελτίωση και λύση στα προβλήματα που έχουν προκύψει πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης στο ματς κόντρα στο Βόλο, για να επιστρέψει στις νίκες.

Παναθηναϊκός: Συσπείρωση ενόψει Βόλου και λύσεις στα προβλήματα

Να αφήσει πίσω του τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα που δημιούργησαν έντονο προβληματισμό θέλει ο Παναθηναϊκό, που έβαλε μπροστά τις μηχανές για την αναμέτρηση της Κυριακής (26/09) στο «Απ. Νικολαΐδης» κόντρα στην ομάδα του Βόλου που φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, καθώς γνωρίζουν πως πρέπει να παρθούν άμεσες αποφάσεις για να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που υπάρχει και να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σίγουρα είναι προβληματισμένος με την εικόνα που έδειξαν στα δύο εκτός έδρας ματς με ΠΑΣ και Άρη οι ποδοσφαιριστές του, ωστόσο κρατά κλειστά τα χαρτιά του, σχετικά με τις επιλογές που θα κάνει για το δύσκολο ματς κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ομάδα της Μαγνησίας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που αρχίζει να προκύπτει πάντως, είναι η πιθανή παρουσία του Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια αντί του Σωκράτη Διούδη, αλλά και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος που αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, καθώς ως τώρα και στα τρία προηγούμενα ματς έχει περάσει ως αλλαγή για κάποια λεπτά.

Παράλληλα, έντονος προβληματισμός υπάρχει για την παρουσία του Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς οι «πράσινοι» παρά την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο πρόσωπο του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, δεν είναι ευχαριστημένοι από την αγωνιστική του απόδοση.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ο Σέρβος τεχνικός θα δείξει περισσότερα στην προπόνηση της ομάδας, καθώς μόνο εύκολη δεν θα είναι για το «τριφύλλι» η αναμέτρηση της Κυριακής, κόντρα σε μια ομάδα που δείχνει να εντυπωσιάζει ως τώρα και να διάγει ένα φεγγάρι ανόδου και πολύ καλής προετοιμασίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.