ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και IST College συνεχίζουν δυναμικά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα πρωτοποριακά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και IST College συνεχίζουν δυναμικά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συνεργασία και ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το IST College δημιούργησαν το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Sports Management” στην Ελλάδα, το οποίο προσφέρεται υπό την αιγίδα μιας αθλητικής ομάδας και μάλιστα της κορυφαίας της χώρας.

Έμπειρα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς και άλλες μεγάλες προσωπικότητες του αθλητικού χώρου διδάσκουν στο IST College, ώστε να μεταλαμπαδεύσουν τις ακαδημαϊκές αλλά κυρίως τις πρακτικές γνώσεις τους στους φοιτητές σχετικά με το sports management και να δημιουργήσουν τους επόμενους MBAers!

Η πρωτόγνωρη αποδοχή του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού προγράμματος τόσο από τον αθλητικό χώρο όσο και από το κοινό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ IST College και ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζεται, κατ’ αποκλειστικότητα, για 3η συνεχιζόμενη χρονιά».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.767 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...