ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Έβανς στο Super Cup – Οι λόγοι που «κόπηκε» από την αποστολή

Ο Τζέρεμι Έβανς είναι ο παίκτης που έκοψε ο Δημήτρης Πρίφτης από την αποστολή του Παναθηναϊκού που θ' αγωνιστεί στην Πάτρα για το Super Cup.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Έβανς στο Super Cup - Οι λόγοι που «κόπηκε» από την αποστολή

Οι περιορισμοί που υπάρχουν στους ξένους παίκτες, είναι η αιτία που ο Τζέρεμι Έβανς «κόπηκε» από την αποστολή της ομάδας του Παναθηναϊκού για το Super Cup που θα διεξαχθεί στην Πάτρα το προσεχές Σαββατοκύριακο (25-26/09).

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή διαθέτει στο ρόστερ του επτά ξένους παίκτες, ωστόσο επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο για έξι μη γηγενών. Έτσι ο προπονητής των «πρασίνων» επέλεξε ν’ αφήσει εκτός τον δυναμικό Αμερικανό φόργουορντ, ωστόσο η απόφαση αυτή μπορεί ν’ αλλάξει στη συνέχεια της σεζόν και με την έναρξη της Basket League.

Κανονικά με την ομάδα θα αναχωρήσει για την Αχαϊκή πρωτεύουσα ο Νεμάνια Νέντοβιτς, με το τεχνικό τιμ να θέλει να βάλει σε αγωνιστικό ρυθμό σταδιακά τον Σέρβο γκαρντ, που ταλαιπωρήθηκε αρκετά την περασμένη σεζόν από τραυματισμό και στη συνέχεια από το κορωνοϊό.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα θα ολοκληρώσει κατά τη διάρκεια της ημέρας την προετοιμασία της και στη συνέχεια θα φύγει για την Πάτρα, όπου το Σάββατο (25/09) θα παίξει κόντρα στο Λαύριο για τον ημιτελικό του θεσμού, με την ευχή όλων να είναι η πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (26/09), όπου ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να δώσει συνέχεια σε ένα εκπληκτικό σερί κατάκτησης έστω ενός τίτλου, από το 1996 και έπειτα.

κλέβει», Έβανς σκοράρει">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...