ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οδηγίες για τους φιλάθλους ενόψει Βόλου

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα σημεία προελέγχων στο ματς με τον Βόλο.

Παναθηναϊκός: Οδηγίες για τους φιλάθλους ενόψει Βόλου

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα σημεία προελέγχων στο ματς με τον Βόλο.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει του αγώνα κόντρα στο Βόλο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2021-22, επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:

Για την αποφυγή συνωστισμού, την αποτελεσματικότερη διαχείριση των φιλάθλων που προσέρχονται στο γήπεδο αλλά και την εφαρμογή των μέτρων ελέγχου και προστασίας για τον Covid-19, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», λειτουργούν έξι (6) σημεία προελέγχου για τον έλεγχο των εισιτηρίων, της ταυτοπροσωπίας και των Ελληνικών ή Ευρωπαϊκών Ψηφιακών Πιστοποιητικών Covid-19

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.791 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι προέλεγχοι έχουν ως εξής:

Προέλεγχος 1 Οδοί: Αρματολών και Κλεφτών & Παναθηναϊκού (επί της Αρματολών & Κλεφτών)

Προέλεγχος 2 Οδοί: Φιλήμονος & Τσόχα

Προέλεγχος 3 Οδοί: Τσόχα & Π. Κυριακού (επί της Τσόχα)

Προέλεγχος 4 Οδοί: Π. Κυριακού & Τσόχα (επί της Π. Κυριακού)

Προέλεγχος 5 Οδοί: Π. Κυριακού & Λ. Αλεξάνδρας

Προέλεγχος 6 Οδοί: Παναθηναϊκού & Λ. Αλεξάνδρας

Ειδικότερα:

  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 13-14 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 1 & 6
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 8-9-10-11-12 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 2 & 3.
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 6-7 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 4 & 5.
  • Όσον αφορά τις θύρες 1-2-3-3Β-5 ο έλεγχος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά στις θύρες.

O έλεγχος των φιλάθλων στα σημεία προελέγχων δεν ακυρώνει τον έλεγχο στις εισόδους των θυρών.

Leoforos2-1-525x350

Επίσης ενημερώνουμε ότι:

– Βάσει του ΦΕΚ 3117/16.7.2021 τα εκδοτήρια της θύρας 3 θα παραμείνουν κλειστά καθώς επιτρέπεται μόνο η ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων.

– Οι θύρες του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στη 1μ.μ.,  προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Το πιστοποιητικό τους οι φίλαθλοι μπορούν να το κατεβάσουν εδώ.

– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 15 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

-Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

-Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν απόσταση 1,5μ. από τον προπορευόμενό τους.

H συνεργασία όλων μας, η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η συμμόρφωση με τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας, θα διασφαλίσει την ομαλή επιστροφή μας στην ιστορική μας έδρα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...