ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει αλλαγές για την αντίδραση

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει οπωσδήποτε νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει αλλαγές για την αντίδραση

Οι πράσινοι μετά τις δυο σερί ήττες, θέλουν πάση θυσία το τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει αρχίσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με 3Χ3.

Το τριφύλλι θέλει να δείξει ότι τα άσχημα αποτελέσματα με ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη είναι μια κακή παρένθεση. Το θετικό αποτέλεσμα είναι αναγκαίο τόσο για τους πολύτιμους βαθμούς, όσο και για την τόνωση ηθικού, αφού θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει καταλήξει ακόμα στο βασικό σχήμα, αλλά θεωρούνται δεδομένες οι αλλαγές. Οι Διούδης και Μπρινιόλι διεκδικούν μια θέση στο τέρμα, ενώ δεδομένη θεωρείται η αντικατάσταση του Βιγιαφάνιες. Αν συμβεί αυτό, τότε θα δούμε τον Λούντκβιστ ως «δεκάρι» ή τον Βιτάλ να αγωνίζεται εκεί και τον Παλάσιος να ξεκινά για πρώτη φορά με τα πράσινα, αγωνιζόμενος ως εξτρέμ.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχει, επίσης, μια μικρή πιθανότητα να επιστρέψει ο Μαουρίσιο στα χαφ, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα πάει σε τριάδα στα χαφ με Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλο. Οι Καρλίτος και Ιωαννίδης διεκδικούν μια θέση στην κορυφή της επίθεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...