ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέες βόμβες Χεζόνια για Παναθηναϊκό: «Δεν το χειρίστηκαν σωστά…»

Ο Μάριο Χεζόνια με νέες του δηλώσεις αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό.

Νέες βόμβες Χεζόνια για Παναθηναϊκό: «Δεν το χειρίστηκαν σωστά...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη φόργουορντ της Ούνικς:

Για την την κατάσταση στον Παναθηναϊκό κι αν μίλησε με λεπτομέρειες: «Όχι ακριβώς με κάθε λεπτομέρεια, πίστεψε με κανείς δεν ήθελε να ακούσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Αρχικά οι άνθρωποι ίσως να μην καταλάβουν τι συνέβη. Δεύτερον, δεν ήθελα να βλάψω τον σύλλογο αλλά αντίθετα- θα τους υπερασπιστώ, είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια, ονειρεύτηκα να παίξω στο Παναθηναϊκό από την παιδική μου ηλικία. Ο σύλλογος με υπέγραψε κατά την διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, μου προσέφερε πάρα πολλά και οι οπαδοί με αγάπησαν. Ήταν πολύ επίπονο για εμένα να παρακολουθώ την κατάσταση, αλλά όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ένιωσα δεν χειρίστηκαν σωστά την ανανέωση μου. Θα προσπαθώ όμως να περιγράφω αυτή την κατάσταση όσο πιο σωστά». 

Για την φάση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε: «Είναι εντελώς αηδίες, ήταν μια συνηθισμένη μπασκετική στιγμή όπου ο Τύπος ήθελε να δημιουργήσει ίντριγκα- ξεκίνησαν να το συζητάνε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, να δημιουργούν στάμπες σε μπλουζάκια… Εγώ ποτέ δεν μίλησα για αυτό το επεισόδιο και ήμουν έκπληκτος σχετικά με την έκταση που πήρε το θέμα. Ήθελα να ρωτήσω τον καθένα, “τι σκατά κάνετε; Έτσι είναι το μπάσκετ παιδιά. Ο Γιάννης είναι από την αγαπημένη μου Ελλάδα, έχουμε παίξει αντίπαλοι εκατοντάδες φορές. Ήθελε να σκοράρει εναντίον μου κάθε φορά που τον μάρκαρα. Ήθελα να τον καταστρέψω κάθε φορά που εμφανιζόταν εναντίον μου στο παρκέ. Μετά από αυτό το παιχνίδι του μίλησα όπως συνήθως και όλα ήταν καλά. Μόνο οι φίλαθλοι έκαναν σαν τρελοί».

 Σχετικά με τον αν συνεχάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA: «Δεν έχω το τηλέφωνο του. Η επικοινωνία μας περιοριζόταν πάντα μέσα στο γήπεδο. Είδα όμως τον Γιάννη στην «φούσκα» ένα χρόνο πριν και του ευχήθηκε καλή τύχη για την μάχη του τίτλου, όπως μπορείτε να δείτε τελικά το κατέκτησε.  Θα συγχαρώ και αυτόν και τον αδερφό του Θανάση όσο πιο σύντομα γίνεται».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...