ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος το μπάσκετ για πρώην «πράσινο» άσο – Ακολουθεί την προπονητική

Στο τεχνικό επιτελείο των Λ.Α. Κλίπερς, εντάσσεται ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού που έβαλε τέλος στην καριέρα του.

Τέλος το μπάσκετ για πρώην «πράσινο» άσο - Ακολουθεί την προπονητική

Ο 34χρονος Αμερικανός γυρίζει σελίδα στην καριέρα του, καθώς αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αφοσιωθεί στο νέο του ρόλο.

Συγκεκριμένα ο Ουέσλι Τζόνσον θα γίνει μέλος του τεχνικού επιτελείου των Κλίπερς, με στόχο την βελτίωση των παικτών.

Ο Τζόνσον υπήρξε μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2019-2020, ωστόσο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, σκορπώντας απογοήτευση στο «πράσινο» κοινό που πίστευαν πως η σπουδαία καριέρα του στα γήπεδα του NBA, θα έδινε μια διαφορετική αίγλη στο «τριφύλλι».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά την παρουσία του στα γήπεδα ως αθλητής, επιλέχθηκε στο Νο4 του ΝΒΑ Draft του 2010 από τους Τίμπεργουλβς, ενώ οι ομάδες που αγωνίστηκε ήταν οι  Σανς, Κλίπερς, Λέικερς, Πέλικανς και Ουίζαρντς, μετρώντας σε 609 αγώνες 7 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο ανά 22 λεπτά συμμετοχής.

Το φετινό καλοκαίρι βρέθηκε στο προπονητικό τιμ των Ράπτορς στο NBA Summer League που διεξήχθη στο Λας Βέγκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.