ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στον τελικό του Super Cup με τρομερό Γουάιτ!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε στον τελικό του Super Cup, επικρατώντας του Λαυρίου με 74-61. Σε τρομερή μέρα ο Οκάρο Γουάιτ, που τελείωσε με 23 πόντους το ματς.

Στον τελικό του Super Cup με τρομερό Γουάιτ!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε στον τελικό του Super Cup, επικρατώντας του Λαυρίου με 74-61. Σε τρομερή μέρα ο Οκάρο Γουάιτ, που τελείωσε με 23 πόντους το ματς.

Το ματς Πολύ καλό ρυθμό είχε από νωρίς το παιχνίδι, με το Λαύριο να ορίζει το τέμπο του. Η ομάδα του Σερέλη ήταν σε θέση οδηγού, με τον Γουάιτ να μην επιτρέπει να ανοίξει η διαφορά (10-14). Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν το μέγεθός τους και με τα επιθετικά ριμπάουντ απαντούσαν στην καλή επίθεση των αντιπάλων τους (18-21), ενώ μέσα από την καλή τους άμυνα στο τελευταίο δίλεπτο, έκλεισαν την πρώτη περίοδο μπροστά (23-21). Με τον Παπαγιάννη «φόβητρο» στη ρακέτα, ελέγχοντας πλήρως τα ριμπάουντ και τον Μέικον να έρχεται ορεξάτος από τον πάγκο, ο Παναθηναϊκός έφτασε στο +9 (34-25), στο 15’. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «πράσινοι» είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Το Λαύριο αναλώθηκε σε πολλά άστοχα σουτ από την περιφέρεια, με το «τριφύλλι» να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο και με Γουάιτ και Πέρι να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το +17 (46-29). Το ίδιο συγκεντρωμένος μπήκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος και με μπροστάρη τον Φλόιντ –στις δύο πλευρές του παρκέ- πήγε στο +20 (51-31), στο 23’. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «πράσινοι» χαλάρωσαν και έκαναν εύκολα το λάθος, με τους Γκόινς και Σμιθ να σπρώχνουν το Λαύριο σε ένα επιμέρους σκορ 2-15 (53-46), μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου. Χωρίς συγκέντρωση μπήκαν οι παίκτες του Πρίφτη και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με το Λαύριο να κάνει σερί 4-0 και να πλησιάζει στο -3 (53-50). Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν ο Σαντ-Ρος, ο οποίος τον πήρε στις… πλάτες του και τον κρατούσε σε μία απόσταση ασφαλείας (61-54), στο 35’. Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» έσφιξαν αμυντικά και ξέφυγαν στο +12 (70-58), στο 38’, παίρνοντας τη νίκη με το τελικό 74-61. Τα δεκάλεπτα: 23-21, 46-29, 53-46, 74-61

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...