ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τσεκάρει Φερέλ για τον «άσο» ο Παναθηναϊκός! (Vids)

Την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ, Γιόγκι Φέρελ, έχει ψηλά στη λίστα του ο Παναθηναϊκός, για τον «άσο». Δύσκολη η υπόθεση αλλά το παλεύουν οι «πράσινοι».

Τσεκάρει Φερέλ για τον «άσο» ο Παναθηναϊκός! (Vids)

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην αγορά για «άσο» για να κλείσει το ρόστερ του ενόψει και των επίσημων υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη και μια περίπτωση που αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας είναι ο Γιόγκι Φερέλ, που αποδεσμεύτηκε από του Κλίπερς.

Προτεραιότητα του 28χρονου γκαρντ είναι η παραμονή σε ομάδα του NBA, ωστόσο δεν είναι αρνητικός και στη μετακόμισή του για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ομάδα της Ευρώπης.

Η υπόθεση για τους λόγους που προαναφέραμε είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας αλλά και το επιτελείο δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια και είναι σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, καθώς μιλάμε για θέση που καίει άμεσα τον Παναθηναϊκό.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φέρελ ξεκίνησε την καριέρα του στο «μαγικό κόσμο» του NBA το 2016 αρχικά με τους Νετς και στη συνέχεια αγωνίστηκε ακόμη σε Μάβερικς, Κινγκς, Καβαλίερς. Την περασμένη σεζόν αποτελούσε μέλος της ομάδας των Λ.Α. Κλίπερς. Στο αθλητικό ιστορικό του έχει πάνω από 200 ματς στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, με μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...