ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κυριακάτικα σημεία σε δυνατές αποδόσεις για όλα τα γούστα!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Κυριακάτικα σημεία σε δυνατές αποδόσεις για όλα τα γούστα!

Σούπερ Κυριακάτικο κουπόνι σήμερα με ενδιαφέρουσα δράση σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει σήμερα πέντε δυνατές επιλογές για στοίχημα από Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Πορτογαλία και την μπασκετική Serie Α. Παράλληλα, στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για τα αποτελέσματα Super League. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Ποντάρισμα στην έδρα

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι χρονικά. Στις 14:30, το Αμβούργο υποδέχεται τη Νυρεμβέργη για την 8η αγωνιστική της 2.Bundesliga. 

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, το Αμβούργο πανηγύρισε δύο σερί νίκες, παραμένοντας αήττητο σε τέσσερις αναμετρήσεις (δύο ισοπαλίες). Την προηγούμενη βδομάδα προσπέρασε το εμπόδιο της Βέρντερ (2-0 εκτός). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το καλημέρα και απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 32′, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν λίγα λεπτά αργότερα.

Αήττητη παραμένει η Νυρεμβέργη μετά από επτά αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την προηγούμενη βδομάδα πέταξε νοκ άουτ την Χάνσα Ρόστοκ επικρατώντας με 1-0 στο “Max-Morlock”. Ανοιχτή από κάθε άποψη ήταν η αναμέτρηση των δύο ομάδων, είχαμε ευκαιρίες ένθεν κακείθεν.

Το Αμβούργο πήρε φόρα με τις δύο πρόσφατες νίκες και μπροστά στο κοινό του έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, απέναντι σε μία Νυρεμβέργη που δεν είναι τόσο επικίνδυνη μακριά από το γήπεδό της. Επιλογή ο άσσος σε απόδοση 2.10. 

Με φόρα από τη Σαρδηνία!

Συνεχίζουμε στην Ιταλία, όπου στις 16:00 η Έμπολι φιλοξενεί την Μπολόνια για την 6η αγωνιστική της Serie A.

Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Έμπολι μεσοβδόμαδα, επιστρέφοντας με το “τρίποντο” από τη Σαρδηνία (2-0 την Κάλιαρι). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν περισσότερες καλές ευκαιρίες μπροστά από τα αντίπαλα καρέ την ώρα που δεν δέχτηκαν ιδιαίτερη πίεση από την Κάλιαρι που ήταν κινητική, όχι όμως ουσιαστική.

Δύο βαθμούς πέταξε στο “Renato Dall’ Ara” η Μπολόνια με αντίπαλο την Τζένοα (2-2) μεσοβδόμαδα. Πιο κινητικοί κι επιθετικοί παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι παίρνοντας προβάδισμα δύο φορές, ωστόσο οι αντίπαλοί τους είχαν απάντηση ισάριθμες.

Η Έμπολι πήρε ψυχολογία από το διπλό στη Σαρδηνία και φαίνεται πως ήρθε η ώρα για την πρώτη της εντός έδρας επιτυχία. Θα ποντάρουμε στην έδρα με κάλυψη. Επιλογή το 1 DNB σε απόδοση 1.97.

Σε αντίθετη τροχιά!

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία για την επόμενη επιλογή μας. Στις 18:00, η Κλερμόν υποδέχεται τη Μονακό για την 8η αγωνιστική της Ligue 1.

«Βατερλώ» το ταξίδι στην Βρετάννη για την Κλερμόν και διασυρμός με 6-0 εκτός έδρας από τη Ρεν.. Ισχυρή «σφαλιάρα» για την νεοφώτιστη που κατέβηκε για ακόμη ένα ματς με την γνωστή άγνοια κινδύνου που την χαρακτηρίζει και το πλήρωσε. Έδειξε μεγάλες αμυντικές αδυναμίες, το σκορ αυτό ήταν και η πιο βαριά ήττα στην ιστορία της!

Δείχνει μικρά σημάδια ανάκαμψης και βελτίωσης η Μονακό, αλλά ακόμα θέλει πολλή δουλειά και το ξέρει ο Κόβατς. Μολονότι κέρδισε την Σεντ Ετιέν με 3-1 δεν ήταν καλή και είχε σύμμαχο την τύχη αφού η αντίπαλος αστόχησε σε διπλό δοκάρι στο 0-0 και σε νέο δοκάρι στο 1-1. Πέραν τούτου, έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα για πάνω από ένα ημίχρονο, συνεπώς το έργο της δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.

Ο ενθουσιασμός της ανόδου για την Κλερμόν ξεθύμανε, η άμυνά της “μπάζει”, δέχθηκε 16 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της! Η Μονακό αρχίζει και βρίσκει πατήματα και έχει το υλικό να διαχειριστεί τρία παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα. Ποντάρουμε στην πιο ποιοτική ομάδα, επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.00.

Ανοιχτό ματς στο Πορτιμάο

Η τελευταία ποδοσφαιρική επιλογή της Κυριακής έρχεται από την Πορτογαλία, όπου στις 22:30 η Πορτιμονένσε φιλοξενεί τη Βιζέλα.

Αξιοποίησε την έδρα της και τις ευκαιρίες που είχε κόντρα στη Σάντα Κλάρα, με την Πορτιμονένσε να φτάνει στη νίκη με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε στο 10’ μπροστά στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 20’, ενώ στο 44’ ο Φερνάντες έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Πορτιμονένσε, που κράτησε το υπέρ της 2-1 μέχρι το τέλος.

Σε ένα παιχνίδι που αγωνιζόταν από το 28’ με αριθμητικό πλεονέκτημα, η Βιζέλα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Πάκος Φερέιρα εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Από το 28’ αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω και κατάφερε να προηγηθεί στο 44’. Απάντησαν στο 50’ οι φιλοξενούμενοι, η Βιζέλα πίεσε στη συνέχεια, ωστόσο δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της.

Στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει να “χτίσει” η Πορτιμονένσε, κόντρα στη Βιζέλα που αναζητά αντίδραση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Δύο ομάδες που σκοράρουν αλλά και δέχονται εύκολα γκολ, περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1,95.

Δυνατή εκκίνηση για τη Βίρτους

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ από την Ιταλία. Στις 21:45, η Τρέντο υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια και έχουμε την αίσθηση ότι οι φιλοξενούμενοι θα επιχειρήσουν με το καλήμέρα στη σεζόν να δείξουν τις διαθέσεις τους. Το χάντικαπ στους 8.5 πόντους στα μάτια μας είναι χαμηλό γι’ αυτό θα πάμε με τη Βίρτους -8.5 σε απόδοση 1.90. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...