ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Mad Clip: Tο πόρισμα για το θανατηφόρο τροχαίο ανατρέπει τα πάντα – Πόσο έτρεχε, τι συνέβη

Νέα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, το οποίο κόστισε την ζωή στον ράπερ Mad Clip ρίχνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά.

Mad Clip: Tο πόρισμα για το θανατηφόρο τροχαίο ανατρέπει τα πάντα – Πόσο έτρεχε, τι συνέβη | panathinaikos24.gr

Νέα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, το οποίο κόστισε την ζωή στον ράπερ Mad Clip ρίχνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά.

Τους την έφερε ο Μένιος Φουρθιώτης…
Τους την έφερε ο Μένιος Φουρθιώτης… 4.808 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φως στις συνθήκες του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στη Βουλιαγμένη ρίχνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, που δημοσιεύει σήμερα Κυριακή η εφημερίδα Real News.

Αναλυτικά ο κ. Μαδιάς αναφέρει στο πόρισμά του: «Η ταχύτητα πρόσκρουσης του αυτοκινήτου στη μεταλλική κολώνα ήταν μικρότερη της αρχικής ταχύτητας του οχήματος η οποία υπολογίζεται στα 134χλμ /ώρα, λόγω της επιβράδυνσης που υφίσταται το όχημα ολισθαίνοντας με τους τροχούς του. Έτσι, την ταχύτητα πρόσκρουσης την υπολογίσαμε στα 80-85χλμ/ώρα. Όμως σε παρόμοιες προσκρούσεις οχημάτων είχαμε θανατηφόρους τραυματισμούς ακόμη και με 65χλμ/ώρα.

Η μοιραία εκτροπή

«Η πιθανολογούμενη εκτίμησή μου ως προς τα αίτια είναι ότι αυτά θα πρέπει να αναζητηθούν στο αν συνέβη κάτι στον οδηγό ή στο αυτοκίνητο, μήπως σε αυτή τη στιγμή ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος ότι πάει να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, προβαίνει σε ξαφνικό υπερδιορθωτικό ελιγμό προς τα αριστερά χάνοντας εντελώς τον έλεγχο του οχήματος, με τα επερχόμενα αποτελέσματα», καταλήγει.

Πηγή: newsbomb.gr 

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close