ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Mad Clip: Tο πόρισμα για το θανατηφόρο τροχαίο ανατρέπει τα πάντα – Πόσο έτρεχε, τι συνέβη

Νέα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, το οποίο κόστισε την ζωή στον ράπερ Mad Clip ρίχνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά.

Mad Clip: Tο πόρισμα για το θανατηφόρο τροχαίο ανατρέπει τα πάντα - Πόσο έτρεχε, τι συνέβη

Νέα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, το οποίο κόστισε την ζωή στον ράπερ Mad Clip ρίχνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά.

Φως στις συνθήκες του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στη Βουλιαγμένη ρίχνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, που δημοσιεύει σήμερα Κυριακή η εφημερίδα Real News.

Αναλυτικά ο κ. Μαδιάς αναφέρει στο πόρισμά του: «Η ταχύτητα πρόσκρουσης του αυτοκινήτου στη μεταλλική κολώνα ήταν μικρότερη της αρχικής ταχύτητας του οχήματος η οποία υπολογίζεται στα 134χλμ /ώρα, λόγω της επιβράδυνσης που υφίσταται το όχημα ολισθαίνοντας με τους τροχούς του. Έτσι, την ταχύτητα πρόσκρουσης την υπολογίσαμε στα 80-85χλμ/ώρα. Όμως σε παρόμοιες προσκρούσεις οχημάτων είχαμε θανατηφόρους τραυματισμούς ακόμη και με 65χλμ/ώρα.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.634 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Η μοιραία εκτροπή

«Η πιθανολογούμενη εκτίμησή μου ως προς τα αίτια είναι ότι αυτά θα πρέπει να αναζητηθούν στο αν συνέβη κάτι στον οδηγό ή στο αυτοκίνητο, μήπως σε αυτή τη στιγμή ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος ότι πάει να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, προβαίνει σε ξαφνικό υπερδιορθωτικό ελιγμό προς τα αριστερά χάνοντας εντελώς τον έλεγχο του οχήματος, με τα επερχόμενα αποτελέσματα», καταλήγει.

Πηγή: newsbomb.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.