ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρώτο μετάλλιο στην Άρτα

Το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού πανηγύρισε το πρώτο του μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U22 στην Άρτα.

Πρώτο μετάλλιο στην Άρτα
Το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού πανηγύρισε το πρώτο του μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U22 στην Άρτα.
Μια σημαντική επιτυχία για το τμήμα μποξ του ΠΑΟ που επέστρεψε μετά από καιρό σε επίσημη διοργάνωση στις ακαδημίες.Ο Αντώνης  Κοντοδήμος έδωσε τη  μάχη του στα 67 κιλά και ενώ πήγαινε καλά τον αγώνα έχασε από ένα ξαφνικό χτύπημα, ωστόσο πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Αύριο είναι μια ακόμα σημαντική στιγμή για το τμήμα καθώς ο Σάββας Ορφανίδης  αγωνίζεται στον τελικό της κατηγορίας του καθώς νίκησε τον Γκιόκα στον σημερινό ημιτελικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...